Waterscouting Nautilus Delft

Scouting Nautilus is een waterscoutinggroep uit Delft waar spelen en leren op het water centraal staat. We bestaan sinds 1983 en zijn gevestigd aan de Rotterdamseweg in de Nieuwe Haven (naast Hordijk). Scouting Nautilus heeft geen clubhuis, maar wel twee wachtschepen, m.s. Corbulo en m.s. Energie. Op deze schepen draaien we onze opkomsten, maar ook gaan we er mee op kamp. Onze scoutinggroep bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen, de zogenaamde 'speltakken'. Je kan vanaf 7 jaar lid bij ons worden. Alle speltakken hebben hun eigen opkomsttijden, varend materiaal en activiteiten. Natuurlijk zijn ook gezamenlijke activiteiten. Als je oud genoeg bent, stroom je vanzelf door naar de volgende speltak, dit heet 'overvliegen'. Bij Scouting Nautilus gebeurt dat één keer per jaar.

 
 

 

Nautilus Delft

De leukste
waterscouting
in Delft!

 

 
 

Kom je even langs?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keertje langs om kennis te maken. Wij laten je graag onze schepen zien en kunnen je ook meer vertellen over de verschillende vrijwilligersfuncties waar wij mensen voor zoeken...

Wij zoeken vrijwilligers!

Heb je nog een beetje tijd over en ben jij op zoek naar leuke vrijetijdsbesteding? Zou jij een geschikte bestuurslid beheer en onderhoud zijn? Ben je graag op het water en vind je het leuk om een dagdeel met kinderen bezig te zijn? Of ben je juist liever iemand die graag wil klussen aan twee unieke monumentale schepen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Bekijk ook onze andere vacatures, misschien zijn we wel een match!

Op het water, in het water...

SponsorKliks, gratis sponsoren!