Lid worden?

Wanneer je lid wilt worden bij onze vereniging, kun je contact opnemen via het contactformulier op de website, of je komt gewoon mee met een vriendje of vriendinnetje. Je mag drie keer vrijblijvend komen kijken. Als het je daarna leuk lijkt om lid te worden, geef dit dan aan bij de leiding. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en een contributiebrief. Deze zijn ook te vinden onder Downloads.

Contributie

Het contributiejaar loopt van 1 januari tot 31 december. De contributie kan per kwartaal of per jaar betaald worden. Nieuwe leden die tijdens een lopend kwartaal instromen, krijgen een eenmalige korting op de kwartaalcontributie, en worden hier door de penningmeester nog apart over ingelicht. Leden die tijdens een lopend kwartaal overvliegen naar een volgende speltak, betalen de contributie van de nieuwe speltak vanaf het eerstvolgende kwartaal. Meer informatie is te vinden in de jaarlijkse contributiebrief, zoals deze te vinden is op de website onder Downloads

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk en per kwartaal worden opgezegd. Dit opzeggen dient vóór de start van een nieuw kwartaal gemeld te worden bij zowel het leidingteam van de eigen speltak als bij de groepssecretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Er wordt geen korting op de contributie gegeven wanneer besloten wordt om vóór het eind van een contributieperiode het lidmaatschap te beëindigen. Bij het opzeggen wordt alleen het lidmaatschap bij Scouting Nautilus beëindigd. Wanneer je ook nog bij een landelijk of regionaal team als vrijwilliger staat ingeschreven, loopt de landelijke contributie door, en zul je daarvoor zelf nog een afmelding moeten regelen. 

Op het water, in het water...

SponsorKliks, gratis sponsoren!