Hoi scout!


Op zaterdag 3 juni 2023 viert Scouting Nautilus haar 40-ste verjaardag, en tevens de 100-ste verjaardag van wachtschip ms Corbulo. Het wordt een feestelijke dag met een hoop gezelligheid, en we nodigen jou en je gezinsleden van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Om 10:00 uur beginnen we met Het Grote Jubileumspel. We hebben een knotsgek dagprogramma bedacht met allerlei stoere en gekke activiteiten in en rondom de Corbulo, en in de TU-wijk. Je hoeft je hiervoor vooraf niet in te schrijven, want daar wil je natuurlijk gewoon bij zijn! Neem voor tussen de middag wel boterhammen mee.

Om 17:00 steken we de barbecue aan. Je ouders en gezinsleden zijn bij het barbecueën (vanaf 16:30) ook van harte welkom. De barbecue kost €10,- voor grote eters (5 stuks vlees), en €7.50 voor kleine eters (3 stuks vlees). Geef je vóór vrijdag 26 mei hier op. Je kunt dan (via iDeal) ook meteen betalen.

Vanaf 20:00 uur is het tijd om te proosten op de verjaardag van Scouting Nautilus en de Corbulo! Je kunt herinneringen ophalen met de andere bezoekers, foto’s kijken van lang en kort geleden, en je kennis testen bij de JubileumPubquiz 40 jaar Nautilus. De eerste twee drankjes zijn voor onze rekening.


Wanneer Wat Voor Wie
10:00 – 16:00 Het Grote Jubileumspel Alle leden
17:00 – 19:00 Barbecue
Met o.a.:
Een potje Mario Kano
Opfriscursus wrikken
Bezoek de machinekamer
Alle leden + gezinsleden,
oud-leden, donateurs
20:00 – 01:00 Borrel
Pubquiz 40 jaar Nautilus
Alle leden + gezinsleden,
oud-leden, donateurs,
andere genodigden


Het jubileum in stijl vieren kan met de enige echte jubileumtrui in Nautiluskleuren; rood met zwartgele opdruk. De trui kost €30, en is uiterlijk tot 10 mei te bestellen via het bestelformulier op de website. Je krijgt hem dan op de dag van de reünie uitgereikt.


Tenslotte: ken je oud-leden die graag zouden willen komen, of mensen die donateur zouden willen worden? Nodig ze gerust ook uit voor de barbecue en de borrel! Ze zijn van harte welkom. Tot gauw op 3 juni!

Groetjes, de jubileumcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Op het water, in het water...

SponsorKliks, gratis sponsoren!